Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
140 g
Ravioli with cauliflower & beurre noisette
(Contains Milk, Egg, Wheat)
2 piece
Pork sausage with sea salt & black pepper
(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)
1 piece
Garlic
½ piece
Onion
175 g
Pre-cut ​​mushroom mix
75 milliliters
Cooking cream
(Contains Milk)
20 g
Wild mushroom pesto
(Contains Milk, Cashews May be present Tree nuts, Peanuts)
20 g
Grated Pecorino DOP
(Contains Milk)
½ sprig
Fresh rosemary
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui. Breng ruim water aan de kook in een pan voor de ravioli.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de worstjes in 2 - 3 minuten rondom bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 - 4 minuten mee.
Weetje: Wist je dat paddenstoelen een bron zijn van vitamine B2? Dit houdt je energie op peil en voorkomt ontstekingen. Vooral voor vegetariërs en veganisten is het belangrijk om erop te letten dat je genoeg van deze vitamine binnenkrijgt.
Kook de ravioli 5 - 6 minuten in de pan.
Haal de worstjes uit de pan met de paddenstoelen. Verkruimel het bouillonblokje boven de paddenstoelen. Voeg de kookroom en 2 el kookvocht van de ravioli per persoon toe. Meng goed. Verlaag het vuur en laat 2 - 3 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de worstjes in plakken. Ris de blaadjes van de rozemarijntakjes en hak de blaadjes fijn.
Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep de saus over de ravioli. Besprenkel met de bospaddenstoelenpesto. Werk af met de pecorino, worstplakjes en rozemarijn.