Luxe ravioli met varkensworst en pecorino
Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

met paddenstoelenmix, pesto en rozemarijn

Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?

Allergens:
Milk
•Egg
•Wheat
•Cashews

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

140 g

Ravioli with cauliflower & beurre noisette

(Contains Milk, Egg, Wheat)

2 piece

Pork sausage with sea salt & black pepper

(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)

1 piece

Garlic

½ piece

Onion

175 g

Pre-cut ​​mushroom mix

75 milliliters

Cooking cream

(Contains Milk)

20 g

Wild mushroom pesto

(Contains Milk, Cashews May be present Tree nuts, Peanuts)

20 g

Grated Pecorino DOP

(Contains Milk)

½ sprig

Fresh rosemary

Not included in your delivery

½ tablespoon

[Plant-based] butter

½ piece

Low sodium vegetable stock cube

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories999 kcal
Energy (kJ)4180 kJ
Fat66.9 g
Saturated Fat29.3 g
Carbohydrate58 g
Sugar6.6 g
Dietary Fiber3 g
Protein46.7 g
Salt5.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Pan
•Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui. Breng ruim water aan de kook in een pan voor de ravioli.

Groenten bakken
2

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de worstjes in 2 - 3 minuten rondom bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 - 4 minuten mee.

Weetje: Wist je dat paddenstoelen een bron zijn van vitamine B2? Dit houdt je energie op peil en voorkomt ontstekingen. Vooral voor vegetariërs en veganisten is het belangrijk om erop te letten dat je genoeg van deze vitamine binnenkrijgt.

Ravioli koken
3

Kook de ravioli 5 - 6 minuten in de pan.

Saus maken
4

Haal de worstjes uit de pan met de paddenstoelen. Verkruimel het bouillonblokje boven de paddenstoelen. Voeg de kookroom en 2 el kookvocht van de ravioli per persoon toe. Meng goed. Verlaag het vuur en laat 2 - 3 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Afwerken
5

Snijd ondertussen de worstjes in plakken. Ris de blaadjes van de rozemarijntakjes en hak de blaadjes fijn.

Serveren
6

Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep de saus over de ravioli. Besprenkel met de bospaddenstoelenpesto. Werk af met de pecorino, worstplakjes en rozemarijn.