In sperziebonen zitten belangrijke mineralen. Zo zorgt kalium voor het behoud van een gezonde bloeddruk en zowel ijzer als foliumzuur voor een energieker gevoel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
75 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Roti
(Bevat Mosterd, Tarwe)
½ zakje(s)
Surinaamse kruiden
100 gram
Kip-kalkoengehakt
1.5 el
Wittewijnazijn
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Suiker
50 ml
Zoutarme kippenbouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip 1: Is de vulling nog te vloeibaar? Laat dan wat langer inkoken.
Tip 2: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dan 1 tl per persoon toe en bak mee met de sperziebonen.