Met dit recept tover je 260 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Sperziebonen
100 gram
Aardappelen
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
120 gram
Kippendijfilet met Italiaanse kruiden
100 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Spekreepjes
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Olijfolie
0.12 stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat verse sperziebonen voedingskundig als groenten worden beschouwd, terwijl het eigenlijk peulvruchten zijn? Dit komt omdat sperziebonen weinig koolhydraten bevatten.
Tip: Laat de saus wat langer inkoken als de saus te waterig is.