Met dit recept tover je 335 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Broccoli
1 stuk(s)
Knoflookteen
120 gram
Kippendij
1 stuk(s)
Portobello
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
10 gram
Kappertjes
1 snufje
Nootmuskaat
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
100 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¾ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Ken je die maaltijd voor sporters met kip, rijst en broccoli? De broccoli zit hier niet alleen in voor de vitamines, maar ook voor de eiwitten! Broccoli bevat per 100 gram maar liefst 3 gram eiwit.