HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconItaliaanse Orzo Met Gekruid Rundergehakt, Romige Tomatensaus, Kruidenroomkaas En Vijf Soorten Groenten
topBanner
Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt, romige tomatensaus, kruidenroomkaas en vijf soorten groenten

Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt, romige tomatensaus, kruidenroomkaas en vijf soorten groenten

Lees meer

Deze gemakkelijke en snelle orzo maak je met gekruid rundergehakt, kruidenroomkaas, tomatenblokjes en een groentemix die bestaat uit peen, Chinese kool, witte kool, rode paprika en prei. Het resultaat is een romig, lichtzoet gerecht voor het hele gezin.

Labels:Eten binnen 3 dagenOriginalLekker snelFamilie
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1

Ui

2

Knoflookteen

170

Orzo

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenSoja, Lupine, Mosterd, Ei)

1

Tomatenpuree

200

Rundergehakt

400

Groentemix

(Kan bevattenSelderij)

50

Kruidenroomkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

400

Groentebouillon

1

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3954 kJ
Energie (kcal)945 kcal
Vetten35.0 g
waarvan verzadigd17.1 g
Koolhydraten96 g
waarvan suikers11.7 g
Vezels15 g
Eiwitten53 g
Zout2.1 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bereid de bouillon in een pan met deksel voor de orzo.

2

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn.

3

Voeg de orzo toe aan de pan met deksel en kook, afgedekt, in 8 - 9 minuten op laag vuur droog. Schep regelmatig om. Voeg eventueel extra water toe als de orzo te droog wordt. Giet vervolgens af en spoel af. Laat zonder deksel uitstomen en roer los met een vork.

4

Verhit ondertussen de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de tomatenpuree en het rundergehakt toe en bak in 3 minuten los op middelhoog vuur. Voeg de groentemix toe en bak, afgedekt, 7 minuten op middellaag vuur.

5

Meng vervolgens de kruidenroomkaas toe, laat de saus 1 minuut doorkoken en breng op smaak met peper en zout.

6

Verdeel de orzo over de borden en serveer de pastasaus erbovenop.