Witte kaas over? Vul een glazen pot met olijfolie, kruiden en de overige witte-kaasblokjes – in olijfolie blijft witte kaas namelijk langer goed!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
150 gram
Parelcouscous
(BevatGluten, TarweKan bevattenMosterd, Soja, Lupine, Eieren)1 stuk(s)
Rode puntpaprika
200 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
1 stuk(s)
Little gem
2 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Ui
50 gram
Witte kaas
(BevatMelk (inclusief lactose))1 stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
naar smaak
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
2 tl
Honing
350 ml
Groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Maak dan gebruik van natriumarme bouillon of gebruik de helft van de benodigde hoeveelheid bouillon.
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak hem dan kort mee met de kip.
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!