Met dit recept tover je 270 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Ui
½ blik(ken)
Tonijn in olijfolie
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
75 gram
Volkoren couscous
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie
50 gram
Biologische volle yoghurt
25 gram
Feta
10 gram
Kappertjes
125 ml
Water
½ tl
Mosterd
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt het water ook in een waterkoker koken.
Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.