Passata di pomodoro is gemaakt van verse, rijpe tomaten die gekookt en vervolgens gezeefd worden. Het vormt de perfecte basis voor pastasauzen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Italiaanse groentemix
(Kan bevatten: Selderij)
30 gram
Passata
⅓ zakje(s)
Italiaanse kruiden
15 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Selderij, Ei, Mosterd, Soja, Tarwe)
0.13 stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Extra vierge olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!