Garlic bread
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Knoflookteen

10 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

20 gram

[Plantaardige] roomboter

4 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1836 kJ
Energie (kcal)439 kcal
Vetten43.4 g
waarvan verzadigd16.3 g
Koolhydraten2.4 g
waarvan suikers0.2 g
Vezels0.3 g
Eiwitten10 g
Zout0.6 g

Benodigdheden

•Rasp
•Kom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200°C. Haal de roomboter uit de koelkast.
2
  • Snijd de bieslook fijn. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de Parmigiano Reggiano.
3
  • Meng in een kom de roomboter, 4 el olijfolie, de helft van de knoflook en de helft van de bieslook. Breng op smaak met zout. Snijd de baguette in diagonale plakken, maar zorg ervoor dat je ze niet helemaal los snijdt.
4
  • Besmeer de plakken met de knoflookboter en bestrooi met de cheddar en de helft van de Parmigiano Reggiano. Bak het knoflookbrood 10 minuten in de oven.