
Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept zijn ze alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, rozemarijn en paprika.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
85 gram
Parelcouscous
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
200 gram
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
¼ head
Romaine
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Ui
4 ml
Olijfolie met rozemarijn
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Citroen
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
175 ml
Zoutarme groentebouillon


Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak hem dan kort mee met de kip.

Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
