
Deze Franse klassieker heeft 2 uur nodig om te sudderen op het fornuis, maar is het helemaal waard! Je serveert de kipdrumsticks in rodewijnsaus met aardappelpuree.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
375 gram
Kastanjechampignons
2 stuk(s)
Wortel
6 stuk(s)
Kipdrumsticks met baharat-marinade
185 ml
Rode wijn
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
15 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
1 stuk(s)
Laurierblad
20 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
1000 gram
Aardappelen
1 snufje
Nootmuskaat
120 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
7 el
[Plantaardige] roomboter
2 el
Bloem
¾ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
2 el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout