
Kokosmelk voegt een romige en rijke textuur toe aan curry's met een beetje natuurlijke zoetheid. Het brengt kruiden in balans, versterkt smaken en geeft het gerecht een zachte, luxueuze consistentie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ bosje(s)
Bosui
125 gram
Kastanjechampignons
50 gram
Peultjes
½ zakje(s)
Gele currykruiden
¼ stuk(s)
Limoen
75 ml
Kokosmelk
110 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Paprika
50 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie

Tip: Is het lastig om een kleine hoeveelheid bouillon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer.

Tip: Sommige peultjes hebben draadjes die je er makkelijk kan aftrekken bij het wegsnijden van de uiteinden.

