
Voor alle Cheese & Onion-lovers, deze week een heerlijke pizza in je box met ui en 2 verschillende soorten kaas. Top hem af met de barbecuesaus!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Pizzadeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
50 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Barbecuesaus
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Mosterd)
¼ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Tip: Laat het pizzadeeg in de koelkast tot je het gaat gebruiken in stap 3, zo blijft het deeg koel en heb je het beste resultaat.

Tip: Let jij op je zoutinname? Garneer de pizza met de helft van de witte kaas. De overige witte kaas kan lekker in een lunchsalade de volgende dag, of garneer je belegde boterham ermee.

Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.
