
Waan je even op een tropisch eiland met deze Caraïbische currystoofpot. Je bereidt de stoof met vegetarische kipstukjes. Dat maakt dit recept lekker én verantwoord!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Snijbonen
80 gram
Vegetarische kipstukjes
(Bevat: Ei, Soja, Tarwe)
20 ml
Ketjap manis
(Bevat: Soja, Tarwe)
⅓ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
½ bakje(s)
Pindakaas
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten)
40 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
½ stuk(s)
Komkommer
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
75 ml
Zoutarme groentebouillon

Tip 1: Extra snel water koken? Gebruik een waterkoker.
Tip 2: Let jij op je zoutinname? Bereid dan 50 ml bouillon per persoon en vul dat aan met 50 ml kokend water per persoon.



Weetje: Wist je dat snijbonen rijk zijn aan vezels voor gezonde darmen, calcium voor sterke botten, kalium voor een gezonde bloeddruk en ijzer voor een hoog energieniveau?