
Hoewel hotdogs zeer populair zijn in Amerika, hebben ze hun roots in Duitsland. Meer bepaald in Frankfurt, waar de eerste worsten volgens historici al in de vijftiende eeuw gemaakt werden.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Handsinaasappel
⅓ head
IJsbergsla
½ stuk(s)
Varkensrookworst
½ stuk(s)
Rode ui
25 gram
Gesneden augurken
10 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
1 stuk(s)
Hotdogbroodje
(Bevat: Tarwe, Rogge, Soja)
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
¼ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
2 tl
Mosterd
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!

