Hoewel hotdogs zeer populair zijn in Amerika, hebben ze hun roots in Duitsland. Meer bepaald in Frankfurt, waar de eerste worsten volgens historici al in de vijftiende eeuw gemaakt werden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Handsinaasappel
â…“ head
IJsbergsla
½ stuk(s)
Varkensrookworst
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Gesneden augurken
10 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
1 stuk(s)
Hotdogbroodje
(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
¼ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
2 tl
Mosterd
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de mayonaise. De overige mayonaise kun je verwerken in een lunchsalade of gebruiken om je boterham mee te beleggen.