Met onze Biefstukbox bereid je eenvoudig een goed stuk biefstuk met zelfgemaakte jus, truffel-friet, knoflook-champignons en salade met spekjes voor 4 personen. Een halfuurtje voorbereiden en dan kan de grill aan! Wie zet jij binnenkort in vuur en vlam met jouw kookkunsten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1400 gram
Rustieke frieten met schil
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
100 gram
Mayonaise
10 gram
Verse bieslook
8 ml
Extra vierge olijfolie met truffelaroma
40 gram
Walnootstukjes
120 gram
Slamix van veldsla, rucola en frisée
75 gram
Spekreepjes
1 takje(s)
Verse rozemarijn
125 gram
Roomboter
250 gram
Kastanjechampignons
3 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Sjalot
4 stuk(s)
Gemarineerde steak
3 tl
Mosterd
3 tl
Wittewijnazijn
4 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De pan is warm genoeg als de roomboter begint de bubbelen. Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.
Tip: Door het rusten verdelen de sappen zich over het vlees en eet je een malsere biefstuk. Leg het aluminium pakketje eventueel op een warm bord, zodat de biefstuk zo min mogelijk afkoelt.