
Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Komkommer
1.5 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Kipgehakt met Oosterse kruiden
¼ stuk(s)
Limoen
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Tarwe, Soja)
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Rode peper
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout

Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege. Voeg eventueel na het serveren een beetje sojasaus naar smaak toe.

Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.

Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.

Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.