Zoetzure wraps met gemarineerde tofu
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zoetzure wraps met gemarineerde tofu

Zoetzure wraps met gemarineerde tofu

met mangochutney, peer en komkommer-koolsla

Wist je dat het maken van tofu uit sojamelk heel veel lijkt op het maken van kaas uit melk?

Labels:
Vegan
Allergenen :
Gluten
•Soja
•Sesamzaad
•Tarwe
•Selderij
•Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Komkommer

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Peer

50 gram

Wittekool en wortel

10 ml

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Gluten, Soja)

5 gram

Sesamzaad

(Bevat Sesamzaad Kan bevatten Noten, Pinda's)

5 ml

Sesamolie

(Bevat Sesamzaad)

90 gram

Gekruide tofublokjes

(Bevat Soja, Tarwe, Selderij)

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Gluten)

40 gram

Mangochutney

(Bevat Mosterd Kan bevatten Noten, Pinda's)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

2 el

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2906 kJ
Energie (kcal)695 kcal
Vetten33 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers30 g
Vezels6 g
Eiwitten25 g
Zout5 g

Benodigdheden

•Kleine kom
•Grote kom
•Koekenpan
•Aluminiumfolie

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de komkommer in fijne reepjes. Pers de knoflook of snijd fijn. Verwijder het klokhuis van de peer en snijd in fijne plakjes.

Mengen
2

Meng in een grote kom 2 el wittewijnazijn per persoon, de sesamolie en een snuf zout. Voeg de wortel-koolmix en komkommer toe. Schep goed om en bewaar apart. Meng in een kleine kom de sojasaus, knoflook, zoete Aziatische saus en sesamzaadjes. Schep beide nog een keer goed om.

Bakken
3

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de tofublokjes 2 - 3 minuten of tot ze goudbruin zijn. Voeg het sesam-sojasausje toe en bak nog 2 - 3 minuten. Verpak ondertussen de mini-tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.

Serveren
4

Haal de mini-tortilla's uit de oven en besmeer ze met mangochutney. Verdeel de komkommer-koolsla over de mini-tortilla's en leg de plakjes peer erbij. Verdeel de tofublokjes over de mini-tortilla's.