Wrap met geglaceerde kalkoen en witte kaas
Wrap met geglaceerde kalkoen en witte kaas

Wrap met geglaceerde kalkoen en witte kaas

met guacamole, komkommer en mangoketchup

Een topper in je box: mangoketchup van The Ketchup Project. Een (h)eerlijk product met een mooi verhaal en een bijzondere smaak.

Allergens:
Wheat
•Sulphites
•Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 piece

Flour tortillas

(Contains Wheat)

30 g

Mango ketchup

(Contains Sulphites)

50 g

Radicchio & iceberg lettuce

½ piece

[Persian] cucumber

100 g

Turkey breast pieces with tandoori-style spices

25 g

Greek-style cheese

(Contains Milk)

40 g

Avocado dip

Not included in your delivery

1 tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

½ tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories695 kcal
Energy (kJ)2907 kJ
Fat32.1 g
Saturated Fat6.3 g
Carbohydrate63.2 g
Sugar20.6 g
Dietary Fiber4.8 g
Protein35.2 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Wok or sautépan
•Wok or sautépan
•Small Bowl
•Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Kalkoen bakken
1
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.
  • Bak de kalkoen 6 - 8 minuten, of tot hij gaar is.
  • Voeg de laatste minuut 1 el honing per persoon toe en meng goed door.
Groenten snijden
2
  • Snijd ondertussen de komkommer doormidden en vervolgens in staafjes van 5 cm lang.
  • Verkruimel de witte kaas boven een kleine kom.
  • Meng de mangoketchup in een tweede kleine kom met 1 el water per persoon.

Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!

Tortilla's opwarmen
3
  • Verhit een koekenpan zonder olie op hoog vuur.
  • Bak de tortilla's 15 seconden per kant (zie Tip).

Tip: Wil je de tortilla's warm houden? Leg ze dan na het bakken op een bord en dek af met een schone theedoek.

Serveren
4
  • Besmeer de tortilla's met de avocadodip. 
  • Verdeel de sla, komkommerstaafjes en kalkoen over de tortilla's.
  • Besprenkel met de mangoketchup. Garneer met de witte kaas en breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Rol de tortilla's op tot een wrap.