
Een topper in je box: mangoketchup van The Ketchup Project. Een (h)eerlijk product met een mooi verhaal en een bijzondere smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe)
30 gram
Mangoketchup
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
½ stuk(s)
Komkommer
100 gram
Kalkoenfiletstukjes met tandoori-kruiden
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Avocadodip
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!

Tip: Wil je de tortilla's warm houden? Leg ze dan na het bakken op een bord en dek af met een schone theedoek.
