Receptontwikkelaar Steffi: "Deze Griekse stijl roerbak zet je in een handomdraai op tafel. De voorgesneden aardappelblokjes zijn namelijk lekker snel klaar. En door de kalamata-olijven en witte kaas waan je je zo in Griekenland!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
225 gram
Aardappelblokjes
½ zakje(s)
Griekse kruidenmix
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Tomaat
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
50 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Kalamata-olijven
10 ml
Basilicumcrème
1 el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat peterselie zeer rijk is aan ijzer? Het bevat per gram wel 3 keer zoveel ijzer als biefstuk! Het relatief kleine beetje peterselie in dit recept draagt daardoor al bij aan een gezonde ijzerinname.