Spruiten worden in veel landen Brusselse spruiten genoemd. Ze komen er niet vandaan, maar werden er vroeger wel veel geteeld.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Varkenshaas
200 gram
Spruiten
10 gram
Pistachenoten
¼ zakje(s)
Vadouvan
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Handsinaasappel
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
30 ml
Water voor saus
0.12 stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
Tip: Hiermee bak je de spruitjes beetgaar. Eet je ze liever wat zachter? Voeg dan een scheutje water toe aan de pan en laat, afgedekt, 3 - 4 minuten stomen.
Weetje: Spruitjes zijn rijk aan vitamine C, ijzer voor je energieniveau, vitamine E voor een sterk immuunsysteem, vezels voor gezonde darmen.