Perziken komen oorspronkelijk uit China. De vruchten zijn een lange tijd geleden via het oude Perzië in Europa terechtgekomen. Het woord perzik betekent letterlijk Perzisch.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Perzik
40 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ blik(ken)
Linzen
5 gram
Verse munt
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Rucola
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
100 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is je perzik nog niet helemaal rijp? Bak de partjes dan wat langer.
Weetje: Wist je dat linzen van alle peulvruchten het meeste ijzer bevatten? Ook zitten ze boordevol vezels en kalium. Kalium helpt bij het behouden van een gezonde bloeddruk.