Jasmijnrijst lijkt qua structuur, uiterlijk en voedingswaarde op basmatirijst. Toch zijn ze niet hetzelfde. Jasmijnrijst heeft namelijk een iets sterkere smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
50 g
Bell pepper strips
½ piece
Courgette
½ piece
Garlic
½ pack
Mixed beans
100 g
Passata
20 g
Green pesto
(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)
20 g
Grana Padano flakes DOP
(Contains Egg, Milk)
75 g
Jasmine rice
25 g
Organic crème fraîche
(Contains Milk)
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
½ teaspoon
Sugar
25 milliliters
Low sodium vegetable stock
1 tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Balsamic vinegar
2 tablespoon
Water
to taste
Salt and pepper
Tip: Snijd niet te diep in het vruchtvlees, zodat de schil heel blijft.
Tip: Is het lastig om 25 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer, of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?