Het woord "tortilla" betekent "kleine cake" in het Spaans. In Spanje verwijst het naar een omelet, terwijl het in Mexico een platbrood is, gemaakt van mais of tarwe - dit is de versie die de meeste mensen wereldwijd kennen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
80 gram
Vegetarische döner kebab
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten, Haver, Mosterd)
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Rode ui
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Griekse kruidenmix
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Water voor saus
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je verwarmt de oven voor om later de tortilla's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen.
Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.