Burrata bestaat uit een zakje van mozzarella gevuld met een mengsel van room en fijngesneden mozzarella. Vroeger was het dé manier om restjes mozzarella op te maken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Aubergine
90 gram
Penne
50 gram
Kookroom
5 gram
Vers basilicum
20 gram
Rucola
½ bol(len)
Burrata
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
10 gram
Walnootstukjes
10 ml
Basilicumcrème
30 gram
Zongedroogde tomaten
½ el
Bloem
½ el
Zwarte balsamicoazijn
60 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is het lastig om 60 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer, of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Weetje: Wist je dat minder vlees eten voordelen heeft voor je gezondheid? Het draagt bijvoorbeeld bij aan een lager risico op hart- en vaatziekten.