Deze pasta zit vol smaakmakers zoals zongedroogde tomaatjes, basilicum, rucola en Siciliaanse kruidenmix. Je zet dit heerlijke gerecht al binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Aubergine
30 gram
Semi-gedroogde tomatenmix
90 gram
Penne
50 ml
Kookroom
5 gram
Vers basilicum
20 gram
Rucola
15 gram
Geraspte belegen kaas
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Bloem
60 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is het lastig om 60 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer, of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Kook dan 70 gram pasta per persoon en gebruik de helft van de kaas. Van de rest kun je de volgende dag een salade maken.
Weetje: Wist je dat minder vlees eten voordelen heeft voor je gezondheid? Het draagt bijvoorbeeld bij aan een lager risico op hart- en vaatziekten.