HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconNaanpizza Met Geitenkaas En Groenten
topBanner
Naanpizza met geitenkaas en groenten

Naanpizza met geitenkaas en groenten

met frisse salsa

Lees meer

Door beperkingen in de leveringen zijn de cherrytomaten in dit recept vervangen door aubergine. Geen zorgen, het smaakt nog net zo lekker!

Dat zelfgemaakte pizza niet lang hoeft te duren bewijst deze naanpizza. Jij belegt, de oven doet de rest!

Onze caloriebewuste recepten bevatten meer dan 250 g groenten en minder dan 700 calorieën.

Labels:CaloriebewustLekker snelVeggieExtra groente
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Rode ui

⅔ stuk(s)

Courgette

50 gram

Zoete aardappel

2 tl

Gedroogde oregano

4 el

Passata

2 stuk(s)

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

75 gram

Verse geitenkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Aubergine

10 gram

Vers basilicum

15 ml

Basilicumcrème

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2850 kJ
Energie (kcal)681 kcal
Vetten29.0 g
waarvan verzadigd9.0 g
Koolhydraten84 g
waarvan suikers19.0 g
Vezels10 g
Eiwitten19 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Dunschiller of kaasschaaf
Koekenpan
Bakplaat met bakpapier
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de ui in dunne halve ringen en snijd de andere helft fijn. Was of schil de zoete aardappel. Snijd met een kaasschaaf of dunschiller dunne plakjes van de zoete aardappel en de courgette. Snijd de aubergine in halve maantjes.

2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de halve uienringen, 1/2 tl oregano per persoon en de plakjes zoete aardappel en blokjes aubergine 4 - 6 minuten. Bak de laatste minuut de courgetteplakken mee. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier en verdeel 2 el passata over elk naanbrood. Strooi er 1/2 tl gedroogde oregano, peper en zout overheen. Bak de naanbroden 2 minuten in de oven. Verdeel de gebakken ui, zoete aardappel, aubergine en courgette over de naanbroden. Verbrokkel de geitenkaas erover en bestrooi met wat basilicumcrème. Bak de naanpizza's nog 4 - 6 minuten in de oven.

4

Snijd de basilicumblaadjes fijn. Meng in een saladekom het basilicum en de gesnipperde rode ui met de witte balsamicoazijn en de eventueel overige groenten. Breng op smaak met peper en zout. Voeg naar smaak Bertolli extra vergine olijfolie toe en schep tussendoor een aantal keer om. Snijd de naanpizza's in stukken en serveer de salsa erbij.