Studentenhaver
Studentenhaver

Studentenhaver

150 g

€ 17.27 / kg

De naam van deze mix van walnoten, paranoten, amandelen, hazelnoten, cashewnoten én rozijnen is ontstaan omdat lang werd gedacht dat je slimmer werd van het eten van noten. Hierdoor waren noten dus perfect voor studenten die nog veel moesten leren.  

INGREDIËNTEN: Sultanarozijnen 40% (sultanarozijnen, zonnebloemolie), WALNOTEN 15%, PARANOTEN 15%, AMANDELEN 10%, HAZELNOTEN 10%, CASHEWNOTEN 10%

ALLERGENEN: Noten. Kan sporen van andere noten en pinda's bevatten

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren. Tegen zonlicht beschermen. Waarschuwing: kleine kinderen kunnen stikken in noten.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergens:
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 5 people

150 g

Studentenhaver

(Contains Tree nuts May be present Peanuts)

Nutrition Values

Energy (kJ)677 kJ
Calories162 kcal
Fat11.1 g
Saturated Fat1.5 g
Carbohydrate10.8 g
Sugar9.6 g
Dietary Fiber0 g
Protein4.2 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

.