Skip to main content
Dessertbundle
Dessertbundle

.

Allergenen :
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten
Pecannoten
Tarwe
Soja
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Vanillemousse met pecan en karamel

(Bevat: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Pecannoten, Tarwe Kan bevatten: Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Noten, Pinda's, Pistachenoten, Soja)

1 stuk(s)

Dessert met pindakaas en pure chocolade

(Bevat: Soja, Tarwe, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Pinda's Kan bevatten: Hazelnoten, Noten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten)

Voedingswaarden

Energie (kJ)1362 kJ
Energie (kcal)326 kcal
Vetten22.4 g
waarvan verzadigd9.2 g
Koolhydraten23.6 g
waarvan suikers18.4 g
Vezels2.3 g
Eiwitten6.6 g
Zout0.3 g

Instructies

Parfait van chocolade en pinda
1

INGREDIËNTEN: PINDApasta met stukjes PINDA's 22,3%, pure chocolade 12,6% (cacaomassa, suiker, emulgator: lecithine (SOJA), natuurlijk vanillearoma), EIwit, gezouten boter (MELK) karamel 12,1% (glucosestroop, gezoete gecondenseerde MELK, gezouten boter (MELK), suiker, water, zout), biscuitgebak (TARWEbloem, suiker, EI, water, volle MELKpoeder, rijsmiddelen: kaliumtartraat en natriumbicarbonaat), MELK, boter (MELK), EIERdooier, suiker, cacaopoeder, zonnebloemolie, citrusvezels, zout.

BEWAARADVIES: Gekoeld bewaren (max. 7°C).

HelloFresh Benelux
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Parfait van vanille, karamel en pecannoten
2

INGREDIËNTEN: Room (MELK) 30% (room (MELK), stabilisator: carrageen), PECANNOTENpasta 13,7%, suiker, mascarpone 9,7% (room (MELK), zuurteregelaar: citroenzuur), gezouten boterkaramel 9,1% (glucosestroop, gezoete gecondenseerde MELK, gezouten boter (MELK), suiker, water, zout), biscuitgebak (TARWEbloem, suiker, EI, water, volle MELKpoeder, rijsmiddelen: kaliumtartraat en natriumbicarbonaat), EIGEEL, gekarameliseerde PECANNOTEN (PECANNOTEN 1,9%, suiker), MELK, cacaoboter, zonnebloemolie, citrusvezels, aardappelzetmeel, natuurlijk vanillearoma, zout, vanillepoeder.

BEWAARADVIES: Gekoeld bewaren (max. 7°C).

HelloFresh Benelux
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Tex Mex-bowl met heekfilet en guacamole

Tex Mex-bowl met heekfilet en guacamole

met rijst, frisse maissalsa en BBQ-rub
Traybake met kipdrumsticks

Traybake met kipdrumsticks

met Surinaamse kruiden en ingelegde ui
Varkensgehaktballetjes in zoete sojasaus

Varkensgehaktballetjes in zoete sojasaus

met noedelsalade en sesamzaadjes
Orzo met knoflookgarnalen en verse kruiden

Orzo met knoflookgarnalen en verse kruiden

met citroen, amandelschaafsel en courgette
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes met krieltjes

Zelfgemaakte saucijzenbroodjes met krieltjes

met knapperige appel-komkommersalade
Cheesy taco's met chili sin carne en guacamole

Cheesy taco's met chili sin carne en guacamole

met taco's, zure room en salsa
Tortelloni in tomatensaus met Parmigiano Reggiano

Tortelloni in tomatensaus met Parmigiano Reggiano

met vers basilicum en kleine rucolasalade
Gelecurrynoedels met champignons en peultjes

Gelecurrynoedels met champignons en peultjes

met kokosmelk, limoen en paprika
Orzobowl met kip, limoen-yoghurtsaus en verse munt

Orzobowl met kip, limoen-yoghurtsaus en verse munt

met cherrytomaten en komkommersalade
Sweet & smokey cottage pie met rundvlees en cheddar

Sweet & smokey cottage pie met rundvlees en cheddar

met verborgen groenten voor kinderen: tomaat en zoete aardappel
Platbroodpizza's met smokey garnalen

Platbroodpizza's met smokey garnalen

met witte kaas, rucolasalade en groene puntpaprika
Andijviestamppot met Grana Padano en rode pesto

Andijviestamppot met Grana Padano en rode pesto

met cherrytomatensaus en balsamicocrème
Entrecote met kruidenhollandaise en friet

Entrecote met kruidenhollandaise en friet

met frisse salade van botersla en radijs
Hartige tarte tatin met chioggiabiet

Hartige tarte tatin met chioggiabiet

met witte kaas, verse kruiden en frisse rucolasalade
Kip met zoete-aardappelpuree en mais-salsa

Kip met zoete-aardappelpuree en mais-salsa

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Kip-cheeseburger met sesammayo en frisse pindakoolsla

Kip-cheeseburger met sesammayo en frisse pindakoolsla

op een streetfoodbroodje met aardappelpartjes en verse kruiden
Keto-vriendelijke varkenshaas met courgettefrietjes in parmezaankorst

Keto-vriendelijke varkenshaas met courgettefrietjes in parmezaankorst

met cheesy romige spinazie en citroenmayonaise
Steak met aardappelsalade met dilledressing

Steak met aardappelsalade met dilledressing

met gebakken ui, radijs en sperziebonen
Fiocchi tricolore met burrata en basilicumcrème

Fiocchi tricolore met burrata en basilicumcrème

in champignon-tomatensaus met Siciliaanse kruiden
Bulgurbowl met chioggiabiet, avocado en witte kaas

Bulgurbowl met chioggiabiet, avocado en witte kaas

met pistachenoten, sinaasappeldressing en koriander