HelloFresh
Koreaanse biefstukwraps met groenten

Koreaanse biefstukwraps met groenten

Met zoetzure komkommer

star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.3 / 4van de 973 beoordelingen
Lees meer

In Korea worden gerechten vaak gedeeld. Er staan verschillende gerechten of bakjes op tafel waar iedereen zelf van pakt. Deze wraps zijn daarop geïnspireerd en kun je aan tafel klaarmaken, zodat iedereen zijn wrap naar eigen wens op smaak kan brengen.

Labels:Calorie-focusDiscoveryEten binnen 3 dagenQuick & easy
Allergenen:Glutenbevattende granenSoja
Voorbereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

1 stuks

Rode peper

200 g

Biefstukreepjes

30 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

1 stuks

Komkommer

100 g

Groentemix

(Kan sporen van allergenen bevatten)

8 takje

Verse koriander

(Kan sporen van allergenen bevatten)

½ stuks

Limoen

4 stuks

Witte tortilla

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

4 el

Witte wijnazijn

2 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2485 kJ
Energie (kcal)594 kcal
Vetten18.0 g
waarvan verzadigd5.4 g
Koolhydraten72 g
waarvan suikers8.6 g
Vezels6 g
Eiwitten33 g
Zout3.1 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Aluminiumfolie
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
Snijden
Snijden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers of snijd de knoflook fijn. Schil en snijd of rasp de gember fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.

Marineren
Marineren
2

Meng in een kom de rode peper met de knoflook, gember, sojasaus en olijfolie. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1 – 2 cm en meng ze door de marinade. Marineer de stukjes biefstuk minimaal 15 minuten.

Zoetzuur maken
Zoetzuur maken
3

Snijd of schaaf de komkommer in dunne linten. Meng in een kom de wittewijnazijn met de komkommer en de suiker. Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om zodat de smaken goed intrekken.

Garnering snijden
Garnering snijden
4

Snijd de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de tortillawraps in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

Biefstuk bakken
Biefstuk bakken
5

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan heet is en bak de biefstuk met marinade in 2 – 3 minuten rondom bruin. De biefstuk mag nog rosé zijn vanbinnen.

Serveren
Serveren
6

Vul de wraps met de rauwe groentemix. Verdeel er de biefstuk en de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige komkommer ernaast.