Skip to main content
Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
English
EN
Login
Login
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
English
EN
HelloFresh
Recepten
Kipburgertjes met gegrilde groenten en yoghurtsaus
Email
Facebook
Twitter
Messenger
Pinterest
Kipburgertjes met gegrilde groenten en yoghurtsaus
met mini-hamburgerbolletjes van Le Perron
Bestel soortgelijke recepten voor € 3,10 per portie
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Lees meer
Bereidingstijd
40 minuten
oventijd
Niveau
Makkelijk
Voedingswaarden
/ per gerecht
Instructies
Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten
Friese suikerbol met sinaasappelboter
Met volle yoghurt en sinaasappelsap
Dubbele smashburger met kaas op brioche
met gebakken paddenstoelen, truffelmayonaise en smokey ketchup
Brandt & Levie worst met zelfgemaakte jus
met peultjes en wortelpuree
Midden-Oosters gekruide roerbak met halloumi en rijst
met champignons, paprika en frisse yoghurtsaus
Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje
met ovenfriet en een frisse salade
Embeleso Tempranillo (Spanje) als extra
2020 | Fruitige rode wijn met tonen van kruisbes en granaatappel
Wildzwijnworstje met emmentaler als extra
160 g | 2 stuks
Kogelbiefstuk met chimichurri
met cerise aardappelen, champignons en een salade
Heekfilet uit de oven met mosterd-sojasaus
met spinazie-aardappelpuree en geroosterde cherrytomaten
Gemarineerde biefstuk met sjalottensaus
met ovengroenten, frietjes en truffelmayonaise
Gemarineerde biefstuk met zelfgemaakte kruidenboter
met aardappelschijfjes en geroosterde groenten
Mediterrane kipfilethaasjes uit de oven met zelfgemaakte tzatziki
met aardappelpartjes in citroendressing en gebakken groenten
Varkenshaas in ontbijtspek met kruidenroomkaasvulling
met walnoottopping, gebakken sperziebonen en krieltjes
Tempehbowl met gember-honingglazuur
met sushirijst, furikakemayonaise en groenten
Romige pasta met varkenshaaspuntjes
met aubergine en semi-gedroogde tomaten
Courgettepasta met romige kruidenkaassaus
met mini-romatomaten en basilicum
Double Veggie - Tostada met gekruid kipgehakt en cheddar
met jalapeño's, paprika en avocado als extra
Gebakken rijst met roerei en paksoi
met verse doperwten, wortel en pikante honingpinda's
Farfalle in avocado-pestosaus
met cherrytomaten, yoghurt en bosui
Romige pasta pesto met kip
met courgette en cherrytomaatjes
Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum
met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros
Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen
met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip
Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof
met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra
met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen
met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette
met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons
met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney
met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof
Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus
met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney
met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen
met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus
met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus
met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra
met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek
met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders
Cheesy kip-caprese loaded fries
met basilicum-mayonaise, cherrytomaten en paprika
Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar
met krokante tortillareepjes en roomkaas
Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco
verborgen courgette en spinazie! | met Parmigiano Reggiano en pistachenoten
Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus
met aardappelpartjes en sperziebonen
Pokébowl met warmgerookte zalm
met avocado-mango salsa, zoete chilimayo en verse munt
Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus
met courgette, prei en Italiaanse kruiden
Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo
met regenboogsalade en Thais basilicum
Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango
met zhoug, mais en limoenmayonaise
Varkenshaas in romige mosterdsaus
met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen
met gebakken paksoi, wortel en puntpaprika
Steak met uienjus en Parmigiano Reggiano
met bloemkoolpuree en rucolasalade
Pastasalade met kip en avocado
met witte kaas en honing-mosterddressing
Spaghetti in romige kipkerriesaus
met geroosterde puntpaprika, verse kruiden en tomatensalade
Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei
op briochebroodje met truffelmayo en cherrytomatensalade
Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli
met pankotopping en zelfgemaakte kaassaus
Huevos Ahogados met avocado en kaas
Mexicaanse stijl gepocheerde eieren in tomatensaus
Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus
met courgette, paprika en cashewnoten
Tomatenrisotto met garnalen
met rucolasalade, basilicum en citroen
Romige lasagne met courgette
met verse lasagnebladen en spinazie
Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano
met zongedroogde tomaten, vers basilicum, rucola en veldsla
Bekijk ons menu