
Je kent mascarpone misschien alleen van het dessert tiramisu. In dit gerecht wordt het gebruikt om een heerlijk romige tomatensaus te maken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Spaghetti
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
75 gram
Vegan gehakt van De Vegetarische Slager®
(Bevat: Gerst, Soja)
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
