
Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
100 gram
Passata
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
25 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
Olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout



