
Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Bevat: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Kan sporen van allergenen bevatten)
90 gram
Conchiglie
(Bevat: Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Ei, Mosterd, Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Passata
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
1 plak(ken)
Ontbijtspek
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Pinda's, Sesamzaad, Gluten, Noten, Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe, Gluten)
5 gram
Vers basilicum
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
25 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ el
Olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



