Wij hebben de peterselie, rode ui en kastanjechampignons alvast voor je gesneden. Hierdoor zet je deze curry-noedelsoep al binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Gele currykruiden
200 gram
Roerbakmix met champignons
125 ml
Kokosmelk
2.5 gram
Verse koriander
20 gram
Gezouten pinda's
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
7.5 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
¼ el
Zonnebloemolie
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan per persoon: 1/4 bouillonblokje in 200 ml water.
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Voeg dan de helft toe of houd apart.
Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje pinda's levert al 20% van de ADH van beide.