
Rigatoni, met hun opvallende geribbelde vorm, zijn als kleine smaakmagneten in de wereld van pasta. Door hun ribbels houden rigatoni sauzen perfect vast, waardoor elke hap een smaakexplosie wordt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Half-om-halfgehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
90 gram
Rigatoni
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
50 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Aubergine
20 gram
Tomatentapenade
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
20 gram
Rucola
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Bloem
60 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat hij vol zit met ijzer en vitamine C?


