Met labne, een verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt, geef je een frisse draai aan deze smaakvolle burger.
1 stuk(s)
Half-om-half hamburger
( )
1 stuk(s)
Wortelbroodje
( )
25 gram
Witte kaas
()
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
100 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Aubergine
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
20 gram
Labne
()
½ el
[Plantaardige] roomboter
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de witte kaas. De overige kaas kun je de volgende dag bijvoorbeeld in een lunchsalade verwerken of je boterham mee garneren.
Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.
Tip: Wil je meer saus? Meng dan de labne met 1 el mayonaise per persoon.