Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is de kippendij alvast voorgesneden en op smaak gebracht met kebabkruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
150 gram
Orzo
(BevatTarwe, GlutenKan bevattenMosterd, Soja, Lupine, Eieren)1 stuk(s)
Komkommer
150 gram
Griekse yoghurt
(BevatMelk (inclusief lactose))10 gram
Verse munt
(Kan bevattenSelderij)1 stuk(s)
Citroen
75 gram
Gesneden rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1.98 tl
Paprikapoeder
200 gram
Rode cherrytomaten
1 el
Roomboter
2 tl
Zwarte balsamicoazijn
350 ml
Groentebouillon
2 tl
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten meer vitaminen en mineralen. Ze bevatten voornamelijk meer kalium, vitamine A en C en foliumzuur.