HelloFresh
topBanner
Bietenwraps met geitenkaas

Bietenwraps met geitenkaas

met mini-romaine, gebakken courgette en rode ui

Balans
Lees meer

Nieuw product in de box: deze bietenwraps bestaan voor wel 45% uit groenten!

Labels:Quick & EasyVeggiePhilips Airfryer
Allergenen :Melk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Rode ui

1 stuks

Courgette

1 stuks

Basilicumcrème

100 g

Verse geitenkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

5 stuks

Bietenwrap

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

2 stuks

Mini-romaine sla

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

1 el

Zwarte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2548 kJ
Energie (kcal)609 kcal
Vetten32.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers17.0 g
Vezels8 g
Eiwitten22 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Kleine kom
Saladekom
Aluminiumfolie
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in halve ringen. Halveer de courgette in de lengte en snijd vervolgens in dunne halve plakken.

2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui en courgette 6 - 8 minuten aan.Meng op het laatst de basilicumcrème erdoor en breng goed op smaak met peper en zout.

3

Snijd ondertussen de mini-romaine in repen en meng in een saladekom met per persoon: 1/2 el zwarte balsamicoazijn en 1/4 el extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Verbrokkel de geitenkaas in een kleine kom.Verpak de bietenwraps samen in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.

4

Serveer de salade, de courgette en ui en de verbrokkelde geitenkaas in aparte schaaltjes. Zet de bietenwraps in het midden op tafel. Laat iedereen zijn eigen wrap samenstellen.