topBanner
Biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus

Biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus

met noedels, wokgroente en pinda's

Supersnel
Lees meer

Dit gerecht staat supersnel op tafel doordat wij zowel de groentemix als de gember, knoflook en rode peper alvast voor je hebben gesneden!

Labels:Lekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenSojaPinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

200 g

Biefstukreepjes

20 g

Geraspte verse gember, knoflook en rode peper

400 g

Oosterse groentemix

1 zakje

Zoet-pittige chilisaus

1 zakje

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

½ stuks

Limoen

20 g

Gezouten pinda's

(BevatPinda's)

200 g

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3228 kJ
Energie (kcal)772 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten100 g
waarvan suikers17.0 g
Vezels11 g
Eiwitten41 g
Cholesterol0 mg
Zout5.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een wok op hoog vuur. Snijd de biefstukreepjes, indien nodig, in even grote stukjes zodat ze gelijktijdig garen. Wacht tot de olie in de wok goed heet is. Bak de biefstukreepjes 2 - 3 minuten op hoog vuur en haal ze uit de pan.

2

Verhit opnieuw 1/2 el zonnebloemolie in dezelfde wok op hoog vuur. Voeg de gember, knoflook, rode peper en de oosterse groentemix toe. Roerbak 3 minuten.Voeg dan de zoet-pittige chilisaus, zoete Aziatische saus en sojasaus toe. Meng en verhit de saus 2 minuten. Snijd ondertussen de limoen in kwartjes en hak de pinda's grof.

3

Voeg ondertussen de noedels toe aan de pan met kokend water. Kook afgedekt in 3 minuten beetgaar. Roer de noedels af en toe los tijdens het koken. Giet af en voeg de noedels direct toe aan de wok. Voeg vervolgens de biefstukreepjes toe en roer ze gedurende 1 minuut door de groenten.

4

Verdeel de noedels met groenten en biefstukpuntjes over de borden. Knijp een partje limoen uit boven elk bord. Garneer met de pinda's.