HelloFresh
topBanner
Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan

Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan

met prei, kaas en hazelnoten

Lees meer

.

Labels:Veggie
Allergenen :MosterdMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenEiNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Knoflookteen

2 g

Prei

2 tl

Vadouvan

(BevatMosterd)

200 ml

Slagroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

280 g

Ravioli met bloemkool en beurre de noisette

(BevatMelk (inclusief lactose), Glutenbevattende granen, Ei)

15 g

Geroosterde hazelnoten

(BevatNoten, Traces of Peanuts, Traces of Sesame, Kan sporen van allergenen bevatten)

50 g

Geraspte Italiaanse kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ stuks

Groentebouillonblokje

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3573 kJ
Energie (kcal)854 kcal
Vetten58.0 g
waarvan verzadigd30.0 g
Koolhydraten55 g
waarvan suikers11.0 g
Vezels8 g
Eiwitten24 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Ovenschaal
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Halveer de prei in de lengte en snijd in dunne halve ringen.

2

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel het bouillonblokje erboven. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en fruit de knoflook en prei 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de vadouvan toe, bak 1 minuut mee. Blus af met de slagroom en laat, afgedekt 8 - 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.

3

Kook de ravioli, afgedekt, 4 - 6 minuten in de bouillon. Giet af en spoel voorzichtig met koud water zodat ze niet aan elkaar gaan plakken. Hak ondertussen de hazelnoten grof.

4

Voeg de ravioli toe aan de saus en roer voorzichtig door.

5

Schenk de prei-roomsaus met ravioli in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte Italiaanse kaas en de hazelnoten. Bak 10 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is.

6

Verdeel de ravioli ovenschotel over diepe borden.