
Je serveert de salade met kipfilethaasjes - het meest malse en gewilde stukje van de kipfilet.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Kipfilethaasjes
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Veldsla
25 gram
Kruidenkaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
1 el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout


Tip: In de volgende stap snijd je de paprika voor de salade. Je serveert de paprika rauw. Houd je hier niet van? Bak de paprika dan mee met de kip.

Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
