
Pecorino en rozijnen zijn typerend voor Siciliaanse gerechten en laten de Arabische invloeden op deze keuken zien.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Broccoli
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
100 gram
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
10 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat dit gerecht meer dan 250 gram groente bevat en meer vitamine C dan de ADH?