Dat zelfgemaakte pizza niet lang hoeft te duren bewijst deze naanpizza. Jij belegt, de oven doet de rest!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Courgette
100 gram
Zoete aardappel
⅔ zakje(s)
Gedroogde oregano
¼ pak(ken)
Passata
2 stuk(s)
Naanbrood
(BevatMelk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)75 gram
Verse geitenkaas
(BevatMelk (inclusief lactose))250 gram
Rode cherrytomaten
15 ml
Basilicumcrème
1 el
Olijfolie
2 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt het naanbrood ook voorzichtig opensnijden voor 2 dunne naanpizza's per persoon. Verkort de baktijd dan eventueel een beetje.
Weetje: Dit gerecht bevat 3 verschillende soorten groente. Variatie in je voedingspatroon is belangrijk om alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Hoe gevarieerd eet jij deze week?