HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconNaanpizza Met Geitenkaas En Groenten
topBanner
Naanpizza met geitenkaas en groenten

Naanpizza met geitenkaas en groenten

met frisse tomatensalade

Lees meer

Dat zelfgemaakte pizza niet lang hoeft te duren bewijst deze naanpizza. Jij belegt, de oven doet de rest!

Onze caloriebewuste recepten bevatten meer dan 270 g groenten en minder dan 700 calorieën.

Labels:CaloriebewustVeggieLekker snelPopulairKlimaatbewustExtra groente
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Rode ui

1 stuk(s)

Courgette

100 gram

Zoete aardappel

⅔ zakje(s)

Gedroogde oregano

4 el

Passata

2 stuk(s)

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

75 gram

Verse geitenkaas

(BevatMelk)

250 gram

Rode cherrytomaten

15 ml

Basilicumcrème

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2706 kJ
Energie (kcal)647 kcal
Vetten26.0 g
waarvan verzadigd8.0 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers17.0 g
Vezels8 g
Eiwitten19 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Dunschiller of kaasschaaf
Koekenpan
Bakplaat met bakpapier
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de ui in dunne halve ringen en snijd de andere helft fijn. Was of schil de zoete aardappel. Snijd met een dunschiller of kaasschaaf dunne plakjes van de zoete aardappel en de courgette.

2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de halve uienringen, de zoete-aardappelplakjes en 1/2 tl oregano per persoon 4 - 6 minuten. Bak de laatste minuut de courgetteplakken mee. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg het naanbrood op een bakplaat met bakpapier en verdeel 2 el passata over elk stuk naanbrood. Bestrooi met 1/2 tl oregano per persoon, peper en zout. Bak het naanbrood 2 minuten in de oven. Verdeel de gebakken ui, zoete aardappel en courgette over de naanbroden. Verbrokkel de geitenkaas erover en bestrooi met wat basilicumcrème. Bak de naanpizza's nog 4 - 6 minuten in de oven.

4

Halveer de cherrytomaten. Meng in een saladekom de tomaten en de gesnipperde rode ui met de witte balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel naar smaak extra vierge olijfolie toe en schep tussendoor een aantal keer om. Snijd de naanpizza's in stukken en serveer de salade erbij.