
Mee Goreng is een heerlijk noedelgerecht uit Indonesië, en is ook populair in Maleisië en Singapore. Traditioneel bestaat het uit noedels, zoetzure saus en vlees, vis of groenten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
20 ml
Ketjap manis
(Bevat: Tarwe, Soja)
½ stuk(s)
Paksoi
100 gram
Wittekool en wortel
100 gram
Kip-kalkoengehakt
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
½ stuk(s)
Rode ui
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Tarwe, Gluten, Soja)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ el
Zonnebloemolie



