Geniet van deze klassieke tomatensoep bereid met vers basilicum. Je serveert er een knapperig gebakken woutkorn-demi baguette bij. Heerlijk om in de soep te dopen.
INGREDIËNTEN: 62% tomaat, water, ui, wortel, SELDERIJ, olijfolie, zeezout, <2% basilicum, mix van kruiden en specerijen.
ALLERGENEN: Selderij. Kan sporen bevatten van ei, gluten bevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, soja, sulfiet en vis.
BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max 4°C). Na openen direct consumeren. De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.
HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1000 milliliters
Tomato-basil soup
(Contains Celery May be present Gluten, Sulphites, Mustard, Lupin, Peanuts, Tree nuts, Fish, Milk, Egg, Soy)
2 piece
Pumpernickel demi-baguette
(Contains Rye, Wheat, Barley May be present Soy, Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk)
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de demi-baguettes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.