Verse tomatensoep met basilicum en woutkorn demi-baguette
Verse tomatensoep met basilicum en woutkorn demi-baguette

Verse tomatensoep met basilicum en woutkorn demi-baguette

1000 ml | 3 - 4 porties | 810 g groente

Geniet van deze klassieke tomatensoep bereid met vers basilicum. Je serveert er een knapperig gebakken woutkorn-demi baguette bij. Heerlijk om in de soep te dopen.

INGREDIËNTEN: 62% tomaat, water, ui, wortel, SELDERIJ, olijfolie, zeezout, <2% basilicum, mix van kruiden en specerijen.

ALLERGENEN: Selderij. Kan sporen bevatten van ei, gluten bevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, soja, sulfiet en vis.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max 4°C). Na openen direct consumeren. De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Tags:
Veggie
Ready to Heat
Allergens:
Celery
Rye
Wheat
Barley

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1000 milliliters

Tomato-basil soup

(Contains Celery May be present Gluten, Sulphites, Mustard, Lupin, Peanuts, Tree nuts, Fish, Milk, Egg, Soy)

2 piece

Pumpernickel demi-baguette

(Contains Rye, Wheat, Barley May be present Soy, Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk)

Nutrition Values

Calories541 kcal
Energy (kJ)2263 kJ
Fat23.7 g
Saturated Fat3.3 g
Carbohydrate59.5 g
Sugar15.4 g
Dietary Fiber6.8 g
Protein17 g
Salt6.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de demi-baguettes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.