Verse tomatensoep met balletjes en woutkorn demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse tomatensoep met balletjes en woutkorn demi-baguette

Verse tomatensoep met balletjes en woutkorn demi-baguette

950 g | 3 - 4 porties | 276 g groente

Tomaten, een vleugje room en malse rundergehaktballetjes - wie is er niet grootgebracht met deze klassieker. Doop de knapperige baguette in de soep en geniet!

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Allergenen :
Rogge
Tarwe
Gerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
Bereidingstijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

950 gram

Verse tomatensoep met gehaktballetjes

2 stuk(s)

Woutkorn demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe, Gerst Kan bevatten Soja, Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)291 kcal
Energie (kJ)1217 kJ
Vetten6.7 g
waarvan verzadigd0.8 g
Koolhydraten43 g
waarvan suikers0.9 g
Vezels4.3 g
Eiwitten12 g
Zout1.4 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de woutkorn demi-baguettes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.