Hartige taart duo - Stoofvlees & Pulled pork
Hartige taart duo -  Stoofvlees & Pulled pork

Hartige taart duo - Stoofvlees & Pulled pork

Voor in de oven | 2 porties

Hartige taarten met heerlijke en originele vulling. Elke week zetten we een andere combinatie op het menu. Dat maakt niet alleen de keuze makkelijker, maar ook de rest van je avond. Jij hoeft de hartige taarten alleen nog even af te bakken. Lekker als onderdeel van je hoofdgerecht, snelle lunch of als traktatie.

Tags:
Ready to Heat
Allergens:
Wheat
Barley
Fish
Milk
Egg
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time23 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1 unit

Steak and ale pie

(Contains Wheat, Barley, Fish, Milk, Egg May be present Mustard, Celery, Soy)

1 unit

Pulled pork pie

(Contains Wheat, Milk, Egg, Mustard May be present Celery, Soy, Peanuts, Tree nuts, Fish)

Nutrition Values

Energy (kJ)2321 kJ
Calories555 kcal
Fat32 g
Saturated Fat18.7 g
Carbohydrate45.2 g
Sugar4.8 g
Dietary Fiber1.8 g
Protein19.6 g
Salt2.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Hartige taart pulled pork
1

INGREDIËNTEN: 33% varkensvlees, TARWEbloem, water, 11% roomboter (MELK), ui, azijn, suiker, tijm, EI, chili peper, kokosvet, bouillon (kippenvlees, zetmeel, kurkuma, ui, zuurteregelaar (natriumacetaten), zuurteregelaar (calciumlactaat), voedingszuur (citroenzuur), voedingszuur (melkzuur), plantaardige olie, antioxidant (extracten van rozemarijn), cayennepeper, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout, MOSTERD, rookaroma.

ALLERGENEN: Bevat tarwe, melk (inclusief lactose), ei, mosterd. Kan sporen bevatten van vis, pinda's, soja, noten, selderij, sesamzaad, lupine.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). Oven [200°C]: Verwijder de folie en het schaaltje en verwarm 23-25 minuten in een voorverwarmde oven.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

Hartige taart stoofvlees
2

INGREDIËNTEN: Deeg (TARWEbloem, roomboter(MELKVET), water, zout), 28% rundvlees, ui, water, 14% bier (water, mout, GERST, hop, gist), roux (TARWEBLOEM, kokosvet, gebrande suikers), runderbouillon (zout, maltodextrine, aroma's, suiker, palmvet, 5.4% rundvleesextract, gistextract, geconcentreerd uiensap, voedingszuur (citroenzuur), karamelstroop, knoflook, zonnebloemolie), worcester (moutazijn (GERST), alcoholazijn, melasse, suiker, zout, ansjoVIS, tamarinde extract, ui, knoflook, specerijen, aroma's), zout, laurier, EI, peper.

ALLERGENEN: tarwe, gerst, melk (inclusief lactose), ei, vis  Kan sporen bevatten van soja, mosterd, selderij.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). Oven [180°C]: Verwijder de folie en het schaaltje en verwarm 23-25 minuten in een voorverwarmde oven.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland