Skip to main content
Hartige taart duo - Linzencurry & Stoofvlees
Hartige taart duo - Linzencurry & Stoofvlees

Hartige taart duo - Linzencurry & Stoofvlees

Voor in de oven | 2 porties

5.0
(3)

Hartige taarten met heerlijke en originele vulling. Elke week zetten we een andere combinatie op het menu. Dat maakt niet alleen de keuze makkelijker, maar ook de rest van je avond. Jij hoeft de hartige taarten alleen nog even af te bakken. Lekker als onderdeel van je hoofdgerecht, snelle lunch of als traktatie.

Labels:
Opwarmen
Allergenen:
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Ei
Mosterd
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd23 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Hartige taart met pulled pork

(Bevat: Tarwe, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd Kan bevatten: Selderij, Soja, Pinda's, Noten, Vis)

1 stuk(s)

Hartige taart linzencurry

(Bevat: Tarwe, Mosterd, Soja Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Voedingswaarden

Energie (kJ)2222 kJ
Energie (kcal)531 kcal
Vetten30.3 g
waarvan verzadigd16.4 g
Koolhydraten45.9 g
waarvan suikers5 g
Vezels0.7 g
Eiwitten13.7 g
Zout2.4 g

Instructies

Hartige taart linzencurry
1

INGREDIËNTEN: Deeg (TARWEbloem, margarine (palmolie, water, raapolie, citroensap), water, zout), tomaat, water, 8% bruine linzen, paprika, 6% masala curry (raapzaadolie, gemalen kruiden ( koriander, paprika, kurkuma, komijn, fenegriek, kruiden,gember, venkel, kaneel), zout, water, tomaten extract, maismeel, MOSTERDpoeder, zuren (azijnzuur, citroenzuur, melkzuur), suiker, tamarinde, knoflook), ui, doperwten, roux (TARWEbloem, kokosvet), zout, SOJAbonen, suiker, tricalciumcitraat, pectine, citroenzuur, natriumcitraat, antioxidanten (ocoferolrijk extract, vetzuuresters van ascorbinezuur), vitamine (B12, D2), yoghurtculturen/‐fermenten (L.bulgaricus, S.thermophilus), pompoenpitten.

ALLERGENEN: Tarwe, mosterd, soja. Kan sporen bevatten van pinda's, sesamzaad, noten.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). Oven [180°C]: Verwijder de folie en het schaaltje en verwarm 23-25 minuten in een voorverwarmde oven.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Hartige taart stoofvlees
2

INGREDIËNTEN: Deeg (TARWEbloem, roomboter(MELKVET), water, zout), 28% rundvlees, ui, water, 14% bier (water, mout, GERST, hop, gist), roux (TARWEBLOEM, kokosvet, gebrande suikers), runderbouillon (zout, maltodextrine, aroma's, suiker, palmvet, 5.4% rundvleesextract, gistextract, geconcentreerd uiensap, voedingszuur (citroenzuur), karamelstroop, knoflook, zonnebloemolie), worcester (moutazijn (GERST), alcoholazijn, melasse, suiker, zout, ansjoVIS, tamarinde extract, ui, knoflook, specerijen, aroma's), zout, laurier, EI, peper.

ALLERGENEN: tarwe, gerst, melk (inclusief lactose), ei, vis  Kan sporen bevatten van soja, mosterd, selderij.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). Oven [180°C]: Verwijder de folie en het schaaltje en verwarm 23-25 minuten in een voorverwarmde oven.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders